Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

4 de nov. 2010

QUÈ LLEGIM? Dijous 4 de novembre a les 18.00 a la Biblioteca de Nou Barris

Bon dia,

Us recordem que avui dijous 4 de novembre a les 18.00 tindrà lloc una nova sessió de l'activitat Què llegim? a la Biblioteca de Nou Barris. Aquesta vegada està dedicada a llibres que són joc.
És una activitat pensada per a pares, mares i educadors que estiguin interessats en la literatura infantil. Una especialista en literatura infantil us parlarà d'un conjunt de llibres al voltant d'un tema. El tema d'aquest mes són els llibres joc i us pot ser útil a l'hora de tenir en compte els llibres per als regals de Nadal.

Animeu-vos, tothom que ho prova repeteix!

Podeu portar els vostres fills i filles.

Dia: dijous 4 de novembre de 2010
Hora: 18.00
Lloc: Biblioteca de Nou Barris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors