Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

12 de nov. 2010

EL MEU PRIMER FESTIVAL DE CINEMA PER A NENS I NENES DE 2 A 12 ANYS


Arriba la III edició de El Meu Primer Festival, el festival de cinema per a nens i nenes de 2 a 12 anys

Del 20 al 28 de novembre
Cinema Verdi Park, Filmoteca de Catalunya, Institut Francès de Barcelona i Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)

Us esperem a alguna de les 13 sessions familiars que el festival us proposa. Més de 60 obres entre curts i llargmetratges, presentacions, competició internacional, tallers, votacions i altres sorpreses. Grans i petits hi esteu convidats!


Feu volar la imaginació, la creativitat, la reflexió...i veniu a descobrir pel•lícules d'arreu del món i de tots els temps.

Consulteu el web del festival per veure la programació complerta http://www.elmeuprimerfestival.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors