Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

19 de nov. 2010

1a Mostra de cultura popular - Dissabte 27 de novembre


Benvolgudes famílies,

Des de l’ampa us convidem a participar en la 1a mostra de cultura popular que es celebrarà el dissabte 27 de novembre de 11h a 14h a l’escola Santiago Rusiñol, pg. Valldaura, 261.
La festa començarà a les 11h amb un cercavila que sortirà de la plaça Àngel Pestaña i on hi participaran, entre d’altres, el nostre capgrós, en Màgic, acompanyat d’altres capgrossos i de la Percussió de l’Ateneu Popular de Nou Barris.
Després, a les 11h30, podreu gaudir dels tallers de diables, percussió, jocs tradicionals, intercanvi de llibres i moltes activitats més amb les entitats del barri. La nostra escola també muntarà una paradeta amb els alumnes de 6è.


Vine a gaudir de la festa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors