Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

12 de nov. 2010

ELECCIONS PER A LA RENOVACIÓ DEL CONSELL ESCOLAR


Benvolgudes famílies,

Us informem que a partir del proper dia 3 de novembre iniciem el procés de renovació parcial dels membres del Consell Escolar, màxim òrgan de govern de l’escola.

Aquestes eleccions serviran per renovar 2 membres del sector pares i mares, 3 membres del sector professorat i 1 del sector de personal administratiu i de serveis.

Si vols presentar-t'hi però no saps com fer-ho o si vols més informació i/o recolzament, vine al despatx de l'ampa! Tots els membres de l'ampa estem a la teva disposició per aclarir els possibles dubtes que puguin sorgir.

Fins el mateix dia 16 de novembre es poden presentar candidatures i el dia 23 de novembre tindrem l’oportunitat d’escollir els nostres representants mitjançant les votacions que es celebraran a la tarda de 15 a 19 hores a la sala de mestres. En el taulell d’anuncis trobareu el cens així com totes les dades i dates significatives del procés electoral.

Us animem a la participació.

AMPA escola Tibidabo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors