Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

18 de des. 2009

SORTEIG D'ORDINADOR PORTÀTIL - PRO-VIATGE FI DE CURS 6è


Hola a tothom!
Avui, desprès del tradicional Concert de Nadal dels alumnes de l'escola, que enguany ens ha agradat molt, i dins del marc de les activitats que estan realitzant el alumnes de 6è per finançar el seu viatge de fi de curs, s'ha sortejat l'ordinador portàtil. El número premiat ha estat el 522. Si has estat l'afortunat/ada guanyador/a, et recordem que pots passar a recollir el premi a l'AMPA del CEIP Tibidabo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors