Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

4 de des. 2009

AVÍS IMPORTANT - DESCONVOCATÒRIA DE L'ASSEMBLEA DE L'AMPA DEL 09/12/2009

A l’atenció dels pares/mares de l'escola:
Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos que, a causa de motius personals de diversos membres de la Junta així com a qüestions de temps i espai per la imminent celebració dels diferents actes relacionats amb l’arribada de les festes nadalenques, es DESCONVOCA, molt a pesar nostre, l'assemblea ordinària i/o reunió programada per al proper dia 09 de desembre de 2009. A partir del gener es tornarà a convocar aquesta reunió o assemblea ordinària tal com disposi la Presidenta de l'actual Junta.
Us agraïm per endavant la vostra comprensió i demanem disculpes per les possibles molèsties que aquest fet us hagi pogut ocasionar.

AMPA del CEIP TIBIDABO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors