Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

10 de des. 2009

MOSTRA D'ACTIVITATS MUSICALS EXTRAESCOLARS - Dissabte 12 de desembre - GRATUÏT


Trimestralment, els agents educatius i socials del barri preparen conjuntament les activitats de Temps en Família, amb una difusió específica que arriba a totes les famílies del barri.

A Prosperitat, el proper dissabte 12 de desembre es celebra l'activitat que tanca aquest trimestre temàtic d'activitats relacionades amb la música. Hi haurà una mostra d'activitats musicals extraescolars i de grups de música del barri. NO US HO PERDEU!!

DIA: dissabte 12 de desembre
LLOC: La Rambleta, en la intersecció dels carrers Pablo Iglesias amb carrer Vesuvi
HORA: de 12h a 14h

També podeu consultar la programació de les activitats de Temps en Família a la següent pàgina web: www.bcn.cat/tempsdebarri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors