Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

2 de des. 2009

RECORDATORI - EL 7 DE DESEMBRE L'ESCOLA ROMANDRÀ TANCADA

Hola a tothom!


Us recordem que el 7 de desembre l'escola romandrà tancada!


Segons el calendari escolar d‛enguany, publicat en el DOGC de 26 de maig de 2.009, i aprovat en el Consell Escolar de data 2 de juny de 2.009, aquest és un dels dies de lliure disposició del centre. Podeu consultar tot el calendari escolar a les entrades del bloc del mes d'octubre.


I ja posats, us recordem també que les vacances de Nadal són del 23 de desembre de 2.009 al 7 de gener de 2.010, ambdós inclosos.


Us desitgem que passeu un fantàstic Pont de la Constitució!


AMPA del CEIP Tibidabo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors