Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

6 de maig 2011

8 de MAIG_XARXAVILA_LA CULTURA VA DE FESTALA CULTURA VA DE FESTA!!Us recordem que aquest diumenge 8 de maig a les 10h es celebra com cada any el Xarxavila.DIA: diumenge 8 de maig

HORA: 10h

LLOC: Parc de la GuineuetaEn acabar el recorregut del Xarxavila es farà una exposició de tots els gegants i capgrossos de les entitats del barri.


NO US HO PERDEU!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors