Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

4 de maig 2011

21 DE MAIG - GIMCAPROSPE

Vine i participa a la Gimcaprospe!!· Vols passar una tarda divertida? Vine a conèixer les entitats del barri i aconsegueix una motxilla de la Gimcaprospe com a premi!


· Com et pots inscriure? Forma un grup amb un adult i inscriu-te a l’AMPA de la teva escola abans del dijous 19 de maig!


· Quan es fa? El 21 de maig a les 16.30 h recull la teva acreditació a la pl Verda i a les 17 h comença la gimcana!

També hi haurà activitats i jocs per a la petita infància a la Plaça Verda i un grup d'animació infantil farà un espectacle de cloenda a les 19h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors