Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

6 de juny 2011

SUPRESSIÓ DE LA 6a HORA


Us informem que amb motiu de les noves mesures preses per la Conselleria d'Ensenyament, un grup de pares i mares ha creat un espai de queixa conjunta per transmetre a la consellera la nostra discrepància sobre la precipitació amb què ha decidit suprimir la 6a hora a les escoles públiques. El que s'explica és interessant.

Podeu consultar-la a:

http://actuable.es/peticiones/consellera-rigau-si-us-plau-ajorneu-decisio-sobre-sisena


A més de llegir-la, si esteu d'acord podeu passar a l'acció i signar-la!!

p.d. En el següent link també podreu trobar algunes reflexions al respecte: http://www.joanteixido.org/doc/sisenahora/supressio.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors