Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

30 de set. 2010

1, 2 i 3 d'octubre FOLIADA A NOU BARRISCOMENÇA LA FESTA!

FESTIVAL MULTICULTURAL D'INTERCANVI GALEGO-CANARI-CATALÀ

El dia 1 d'octubre, Nou Barris rebrà a prop de 200 integrants de l'intercanvi que arribaran des de Canàries i Galícia per participar activament en l'esdeveniment.

Músics, activistes de la bicicleta, cuiners, malabaristes, fotògrafs, actors i altres artistes ocuparan els carrers per barrejar-se amb la contrapart local, no menys nombrosa i diversa.

A partir del divendres dia 1 a la tarda, el públic podrà gaudir del programa: des de tallers de jocs fins a sessions jam, cercavila o mostres gastronòmiques, passant per concerts (Hijos de Conchita, Linha do Cuco, Dink Hunters o Pandeiromus, entre otros), rutes, trobades de col·lectius, cercavila de diables i correfocs, jocs populars, escalabirres, bastoners., etc.

El Festival està organitzat tant per col·lectius i individus gallecs com canaris i catalans que han treballat coordinadament des del mes de febrer.

Més informació: http://www.ateneu9b.net/htm/prog_oct10.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors