Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

4 de maig 2010

29 de maig CERCAVILA DE CAPGROSSOS

Fem cultura popular! Cercavila de Capgrossos

El capgrós que hem fet a l'escola, basat en el follet de la biblioteca, en MÀGIC, participarà a la cercavila d’inauguració de la Festa Major de Prosperitat!

Data: 29 de maig del 2010
Hora: de 12 a 13.30h
Lloc: pl. d’Àngel Pestaña, s/n (Barri prosperitat)

T'hi esperem!

Més informació: www.bcn.cat/tempsdebarri

Organitzen: AMPA Escola Mercè Rodoreda, AMPA Escola Prosperitat, AMPA Escola Tibidabo, AMPA Institut Sant Andreu, Casal de Barri de Prosperitat, Esplai Druida, Ludoteca La Guineu, Temps de Barri, temps educatiu compartit, Districte de Nou Barris (Cercavila inicial de la Festa Major de Prosperitat, l’organitzen les entitats de la Festa Major )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors