Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

16 de febr. 2010

ACTIVITAT: QUÈ LLEGIM? DIJOUS 18 DE FEBRER A LES 18:00


Hola a tothom!

Des de l'AMPA us animem a assistir a l'activitat Què llegim? del proper dijous 18 de febrer a les 18.00 hores a la Biblioteca de Nou Barris (al costat de la Seu del Districte).

Es tracta d'una activitat adreçada als adults, pares, mares, mestres i educadors, on un especialista en llibre infantil us presentarà una serie de llibres al voltant d'un tema concret, en aquest cas llibres sobre la por.

Paral·lelament, una persona s'encarregarà d'entretenir amb contes als nens que hagin acompanyat als adults.
Us esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors