Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

17 de nov. 2009

21 DE NOVEMBRE - ESPECTACLE, ANIMACIÓ MUSICAL I TALLER DE CONFECCIÓ D'INSTRUMENTS


ESPECTACLE, ANIMACIÓ MUSICAL I TALLER DE CONFECCIÓ D'INSTRUMENTS
21 de novembre de 12 a 14 h a la Plaça Harry Walker - GRATUÏT

Temps en Família a Prosperitat.

Temps en família potencia un ventall d’activitats educatives perquè el barri sigui el lloc on els infants trobin recursos i activitats de lleure per compartir amb tota la família. És una oportunitat perquè els pares i les mares puguin fer un millor ús del seu temps mitjançant activitats educatives de qualitat per a nois i noies, concebudes per compartir el temps de lleure en família amb la col·laboració dels agents educatius i entitats del barri.

El proper dissabte 21 de novembre, a la plaça Harry Walker hi haurà un espectacle musical i de circ amb instruments increïbles a càrrec de SOLFASIRC. Creació d'instruments amb material reciclat.

També hi haurà un punt d'intercanvi de llibres de segona mà.
Podeu canviar un llibre que ja hagueu llegit i per un altre diferent!

Els alumnes de sisè tindran ocasió de vendre números per al sorteig d'un ordinador portàtil i polvorons per finançar el viatge de fi de curs.

NO US HO PERDEU!
Més informació: www.bcn.cat/tempsdebarri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors