Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

17 de nov. 2011

SETMANA DE LA CIÈNCIA del 17 al 27 de novembre al COSMOCAIXA


Setmana de la ciència - Entrada i activitats gratuïtes al CosmoCaixa


Aquest any ja és la 16a Setmana de la ciència i com sempre tindreu un munt d'activitats gratuïtes per conèixer i experimentar amb la ciència.
A continuació us explicarem totes les activitats que tindran lloc en el Cosmo Caixa durant la setmana del 18 al 27 de novembre.

Els experiments omplen CosmoCaixa
Totes les sales i els espais del Museu s’omplen d’experiments per explicar-te com la ciència ha revolucionat el món.
Horari: Dissabte 19 i diumenge 20 de novembre(diferents passis d'11:00h a 19:00h)
VII Mostra del Llibre de Ciència
La Mostra, que estarà instal•lada al hall, dóna accés lliure als estands on es troben les novetats principals en ciència i alguns fons editorials que es recuperen per la rellevància i l’interès que tenen. Horari: Del 15 al 27 de novembre (de 10:00h a 20:00h)
Orígens
Espectacle de dansa, teatre i multimèdia. Al llarg de l’obra els espectadors acompanyaran dues partícules que emprendran un viatge fabulós a través dels conductes gegants que formen l’accelerador, on els científics intenten trobar respostes als grans interrogants sobre l’origen de l’Univers. Horari: Dissabte 26 de novembre i diumenge 27 de novembre (dissabte a les 18:00h i diumenge a les 13:00h).
Toca toca
Vols saber com podem protegir el medi ambient i el nostre planeta? En aquest espai podràs veure com són i com podem tenir cura de les zones mediterrànies, les selves tropicals i els deserts, i també els seus pobladors més singulars: boes, peixos, granotes, estrelles de mar..., i descobriràs com t’hi pots relacionar. Protegir-los és cuidar el planeta! Horari: Caps de setmana i festius (a les 11:00h, 13:00h, 14:00h, 15:00h i 17:00h).
Clik
És un espai perquè els més menuts gaudeixin fent descobertes científiques a través del joc i l’observació. Aquestes primeres descobertes científiques per a nens i nenes de 3 a 6 anys els donaran les claus per a una futura comprensió de la realitat i del mètode científic. Horari: Caps de setmana i festius ( a les 12:00h i a les 16:00h)
Planetari bombolla
Un espai per iniciar els nens i les nenes de 3 a 8 anys en el món de l’astronomia. Amb l’ajut d’un monitor, el Planetari bombolla convida els infants a conèixer el moviment de la Terra al voltant del Sol, a comparar els planetes del sistema solar i a fer un viatge a través de les estrelles. Horari: Caps de setmana i festius (a les 11:00h, 14:00h i 18:00h).
Més informació: Web CosmoCaixa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors