Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

3 d’oct. 2011

BENVINGUTS AL CURS 2011-2012

Benvolgudes famílies:

Des de l'Associació de pares i mares donem la benvinguda a totes les famílies noves que s'incorporen aquest curs a l'escola. Esperem que la vostra experiència al Tibidabo sigui positiva, enriquidora i plena de vivències!

A l'AMPA, malgrat les dificultats actuals, encetem aquest nou curs amb ganes i amb il·lusió. Entre les novetats d'enguany, en el pla acadèmic hi ha la posada en marxa del programa de reutilització de llibres de text, un programa molt demanat per les famílies i que amb el temps suposarà un estalvi important en la compra de llibres. En l'àmbit de les activitats extraescolars, hem introduït noves propostes d'activitats com ara el hip hop o la piscina. També estem recopilant idees lúdiques i ja hem assistit a les primeres reunions de la iniciativa municipal Temps de barri per intentar coordinar activitats conjuntes amb d'altres escoles i entitats del barri.

Aquest nou curs també comença amb un canvi important com és la supressió de la sisena hora, una de les conseqüències de les retallades del nou govern de la Generalitat per fer front a la crisi econòmica. Entre d'altres, aquesta retallada ha suposat la modificació de l'horari escolar, un fet que a més de d'incidir en la qualitat en l'ensenyament públic, també ha suposat un important reajust d'horaris per a les famílies, que han vist com es dificulta la conciliació de la vida laboral amb la vida familiar. Des de l'AMPA de l'escola volem treballar i lluitar per la millora de la qualitat de l'ensenyament públic, per això som membres de la federació d'AMPAS, perquè pensem que junts serà més fàcil fer sentir la nostra veu.

Finalment, us recordem que a l'AMPA estem oberts a tota mena de suggeriments i d'aportacions que puguin ajudar a millorar la situació de les famílies dins de la comunitat educativa i per això esperem escoltar les vostres propostes i les vostres necessitats.

Vols col·laborar amb l'AMPA i no saps com fer-ho?
Hi ha moltes maneres d'ajudar, pot ser regularment o puntualment, sempre estem contents de comptar amb les aportacions dels pares i les mares de l'escola. Només has de venir al despatx de l'AMPA a demanar informació o dir en què i quan vols col·laborar!

L'horari d'atenció a les famílies és els dilluns i els dimecres de 17:00 a 18:00.
El despatx de l'AMPA està situat a la planta baixa, entrada per la porta esquerra del porxo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors