Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

30 de set. 2010

1, 2 i 3 d'octubre FOLIADA A NOU BARRIS



COMENÇA LA FESTA!

FESTIVAL MULTICULTURAL D'INTERCANVI GALEGO-CANARI-CATALÀ

El dia 1 d'octubre, Nou Barris rebrà a prop de 200 integrants de l'intercanvi que arribaran des de Canàries i Galícia per participar activament en l'esdeveniment.

Músics, activistes de la bicicleta, cuiners, malabaristes, fotògrafs, actors i altres artistes ocuparan els carrers per barrejar-se amb la contrapart local, no menys nombrosa i diversa.

A partir del divendres dia 1 a la tarda, el públic podrà gaudir del programa: des de tallers de jocs fins a sessions jam, cercavila o mostres gastronòmiques, passant per concerts (Hijos de Conchita, Linha do Cuco, Dink Hunters o Pandeiromus, entre otros), rutes, trobades de col·lectius, cercavila de diables i correfocs, jocs populars, escalabirres, bastoners., etc.

El Festival està organitzat tant per col·lectius i individus gallecs com canaris i catalans que han treballat coordinadament des del mes de febrer.

Més informació: http://www.ateneu9b.net/htm/prog_oct10.html

MENJADOR - MENÚS DEL 1ER TRIMESTRE CURS 2010-11


Aquest curs 2010-2011 l'escola oferirà el servei de menjador a través de l'empresa Saned.
Entre les novetats destaquem uns menús més variats i les jornades gastronòmiques temàtiques.

Podeu consultar els menús del menjador i la informació d'ús del servei de menjador fent clic als enllaços següents:

Revista amb els menús del 1er trimestre:

Informació d'us del servei de menjador: http://issuu.com/saned/docs/com_esc_tibidabo_infodus_201011

23 de set. 2010

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2010-2011

Clica sobre la imatge per veure-la més gran


CARTA DE COMPROMÍS EDUCATIU

Us fem arribar informació sobre la Carta de compromís educatiu.

Aquesta carta s'haurà d'elaborar durant el curs 2010-2011 amb la participació del professorat i les famílies a través dels mecanismes que cada centre determini. A més, la carta s'haurà d'aprovar al consell escolar.

L'objectiu del document és incentivar la implicació de les famílies en l’educació dels seus fills i filles i aconseguir determinats compromisos per part dels centres a favor d’un entorn de convivència i respecte que faciliti les activitats educatives.

El document d'orientacions estableix que els centres públics i concertats que imparteixen educació infantil, primària o ESO hauran d'elaborar la carta de compromís educatiu abans d’acabar el curs 2010-2011. Per a la resta d'etapes educatives, en canvi, serà voluntària.
Els pares, mares o tutors i els responsables dels centres hauran de signar el document un cop s'hagi aprovat, mentre que en cursos posteriors se signarà en el moment en què l'alumnat es matriculi per primera vegada a l'escola o institut.

Continguts de la carta de compromís
El Departament d'Educació ha fixat uns continguts mínims que hi han d'aparèixer:
El seguiment de l'evolució de l'alumnat.
L'acceptació dels principis educatius del centre.
El respecte de les conviccions ideològiques i morals de la família.
La comunicació entre el centre i la família.
La coresponsabilitat del centre i la família en el procés d'orientació (en el cas de l'ESO)
Compromisos específics addicionals entre el centre i una família en concret, si es considera necessari.
Per garantir el compliment dels compromisos establerts, el centre haurà d'especificar a la seva normativa qui serà el responsable de fer-ne el seguiment adequat (el tutor o tutora de l'alumne). Els continguts de la carta de compromís educatiu s'hauran d'actualitzar, com a mínim, a l'inici de cada etapa educativa.

CALENDARI ESCOLAR CURS 2010-2011

El calendari escolar d‛enguany, publicat en el DOGC de 08 de febrer de 2.010, i aprovat en el Consell Escolar de data 2 de juny, de 2.009 és el següent:

Inici de classes: dimarts 7 de setembre de 2.010
Darrer dia de curs: 22 de juny de 2.011.

VACANCES ESCOLARS
· Nadal: del 23 de desembre de 2.009 al 6 de gener de 2.011, ambdós inclosos.
. Març: del 7 de març al 11 de març
· Setmana Santa: del 18 al 25 d'abril del 2011, ambdós inclosos.
· Estiu: a partir del 23 de juny de 2.011.

· Altres dies festius de 2.010-2001:
24 de setembre: Festa de la Mercè.


Els que determinin el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i l‛Ajuntament de Barcelona per l‛any 2.011.

En el marc d‛aquest calendari cada centre compta amb tres dies de lliure disposició, els quals han estat aprovats en el Consell Escolar de centre el dia 2 de juny de 2.010 i són:
- Dimarts 2 de novembre de 2.010
- Dimarts 7 de desembre de 2.010
- Dilluns 23 de maig de 2.011

Seguidors