Benvinguts a l'AMPA

Des de l'AMPA et donem la benvinguda i et convidem a llegir aquest bloc informatiu sobre totes les activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA de l'escola Tibidabo.

El nostre objectiu principal és consolidar els lligams família-escola-barri. Proposem activitats extraescolars infantils i per a adults, organitzem festes, xerrades, venda de llibres escolars i participem amb la coordinadora d'ampas de Nou Barris i amb la iniciativa municipal Temps de Barri.

Si tu també vols que l'escola dels nostres fills i filles sigui una escola dinàmica, oberta, participativa, de qualitat i si vols gaudir de més a prop el dia a dia de l'escola, des d'aquí t'animem a formar part de l'AMPA.

Anima't a participar-hi !

Horari d'atenció a les famílies: DILLUNS i DIMECRES de 17:00 a 18:00. T'hi esperem!

18 de des. 2009

SORTEIG D'ORDINADOR PORTÀTIL - PRO-VIATGE FI DE CURS 6è


Hola a tothom!
Avui, desprès del tradicional Concert de Nadal dels alumnes de l'escola, que enguany ens ha agradat molt, i dins del marc de les activitats que estan realitzant el alumnes de 6è per finançar el seu viatge de fi de curs, s'ha sortejat l'ordinador portàtil. El número premiat ha estat el 522. Si has estat l'afortunat/ada guanyador/a, et recordem que pots passar a recollir el premi a l'AMPA del CEIP Tibidabo.

10 de des. 2009

MOSTRA D'ACTIVITATS MUSICALS EXTRAESCOLARS - Dissabte 12 de desembre - GRATUÏT


Trimestralment, els agents educatius i socials del barri preparen conjuntament les activitats de Temps en Família, amb una difusió específica que arriba a totes les famílies del barri.

A Prosperitat, el proper dissabte 12 de desembre es celebra l'activitat que tanca aquest trimestre temàtic d'activitats relacionades amb la música. Hi haurà una mostra d'activitats musicals extraescolars i de grups de música del barri. NO US HO PERDEU!!

DIA: dissabte 12 de desembre
LLOC: La Rambleta, en la intersecció dels carrers Pablo Iglesias amb carrer Vesuvi
HORA: de 12h a 14h

També podeu consultar la programació de les activitats de Temps en Família a la següent pàgina web: www.bcn.cat/tempsdebarri

FESTA DE NADAL DE L'AMPA - 11 DE DESEMBRE A LES 17:30 AL PATI DE L'ESCOLA

El proper divendres 11 de desembre a las 17:30 el pati de l'escola es torna a guarnir de festa!

Celebrarem la festa de Nadal de l'AMPA. Hem preparat tot un seguit d'activitats lúdiques i festives:


- Mans a l'AMPA!
- Arbre dels desitjos
- Pintura mural
- Nadales
- Follet
- Regals

Els alumnes de 6è, dins del marc d'activitats programades per al finançament pro-viatge fi de curs, vendran polvorons i paperetes per al sorteig d'un ordinador portàtil. Participa-hi!!

NO HI FALTEU!!

4 de des. 2009

AVÍS IMPORTANT - DESCONVOCATÒRIA DE L'ASSEMBLEA DE L'AMPA DEL 09/12/2009

A l’atenció dels pares/mares de l'escola:
Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos que, a causa de motius personals de diversos membres de la Junta així com a qüestions de temps i espai per la imminent celebració dels diferents actes relacionats amb l’arribada de les festes nadalenques, es DESCONVOCA, molt a pesar nostre, l'assemblea ordinària i/o reunió programada per al proper dia 09 de desembre de 2009. A partir del gener es tornarà a convocar aquesta reunió o assemblea ordinària tal com disposi la Presidenta de l'actual Junta.
Us agraïm per endavant la vostra comprensió i demanem disculpes per les possibles molèsties que aquest fet us hagi pogut ocasionar.

AMPA del CEIP TIBIDABO

2 de des. 2009

RECORDATORI - EL 7 DE DESEMBRE L'ESCOLA ROMANDRÀ TANCADA

Hola a tothom!


Us recordem que el 7 de desembre l'escola romandrà tancada!


Segons el calendari escolar d‛enguany, publicat en el DOGC de 26 de maig de 2.009, i aprovat en el Consell Escolar de data 2 de juny de 2.009, aquest és un dels dies de lliure disposició del centre. Podeu consultar tot el calendari escolar a les entrades del bloc del mes d'octubre.


I ja posats, us recordem també que les vacances de Nadal són del 23 de desembre de 2.009 al 7 de gener de 2.010, ambdós inclosos.


Us desitgem que passeu un fantàstic Pont de la Constitució!


AMPA del CEIP Tibidabo

1 de des. 2009

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE L'AMPA - 09/12/2009

CONVOCATÒRIA DE REUNIÓ DE L’AMPA AMB ELS PARES I MARES


Benvolguts pares i mares:


ES CONVOCA L'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE L'ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES (AMPA) DEL CEIP TIBIDABO EN ÚNICA CONVOCATÒRIA

DIMECRES, 9 DE DESEMBRE DE 2.009 a les 18:00

(Lloc: Menjador de l’escola)

Amb el següent ordre del dia:

1.- Aprovació Estat de Comptes AMPA Curs 2008-2009.
2.- Renovació Junta AMPA: Elecció de secretari/-ària.
3.- Presentació del projecte d’activitats per aquest curs.
4.- Presentació de proposta de logo i nou bloc a Internet.
5.- Borsa de mares/pares.
6.- Precs i preguntes


US HI ESPEREM!

Cordialment,
AMPA del CEIP Tibidabo. Es prega la màxima assistència

Seguidors